Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com

Ettepanekud spordivaldkonnas 11. mai valitsuskabineti arutelu järel

Sporditreeningute korraldamine 26. aprillist 2021 (pdf)
COVID-19 käitumisjuhend spordivõistluste korraldajatele alates 3. maist 2021 (pdf)

Valitsuskabinet pidas 11. mail arutelu piirangute leevendamise teemal ning olulised muutused puudutavad lähitulevikus ka spordisektorit.

NB! Neljapäeval, 13. mail esitatakse ettepanekud istungil otsustamiseks. Juhime seega taas tähelepanu, et tegemist on valitsuse põhimõttelise kokkuleppega, mis vormistatakse ametliku korraldusena ning mille põhjal saab Kultuuriministeerium välja töötada konkreetsed uuendatud suunised-juhendid.

Praegu teame järgmist:

Sisetingimustes huvihariduse, täiendkoolituse jms osas jätkub seni kehtiv piirang kuni 30. maini. Piirarv on 100, kuni 10-inimeselised grupid ja kehtib 25% täituvuse nõue.

Välitingimustes huvihariduse, sportimise jms osas lubatakse alates 17. maist tegevusi kuni 25-inimeselises grupis.

Välitingimustes lubatakse avalikke üritusi alates 17. maist kuni 25-inimeselises grupis. Võib osaleda kuni 250 inimest sulgemisajapiiranguga kell 22.

Spordi- ja liikumisüritused lubatakse välitingimustes alates 17. maist kuni 25-inimeselistes gruppides sulgemisajapiiranguga kell 22. Korraga võib osaleda kuni 250 inimest. Pealtvaatajad on keelatud.

Tippspordi hulka loetakse EMV/EKV, sh täiskasvanud, lapsed ja noored.

Vaktsineerimise digitõendi arutelu, mille kohta on palju küsitud ning mis ka meedias on äratanud tähelepanu, lükkus praeguse info kohaselt edasi.

Palume jälgida ka kul.ee ning kriis.ee veebilehti.

Tags: ,