prindi esilehele   [ mehed ]    [ naised ]    [ parim partii ]   [ LIVE-partiid ]    [ info ]   

 

ITELLA TARK KÄIK
Itella Information AS annab meistrivõistluste lõpus üle parima partii "Itella Tark Käik" eripreemia pealtvaatajate valitud parimale partiile.

Lähme hääletama !

Itella Information AS on 2010. a. male Eesti meistrivõistluste peasponsor

11. veebruaril 2010. a. kirjutasid Itella Information AS-i tegevdirektor Ahti Allikas ja Eesti Maleliidu juhatuse esimees Hendrik Olde alla koostöölepingule, millega 2010. a. Eesti meistrivõistlused males nimetatakse Itella Eesti meistrivõistlusteks.

78. meeste ja 64. naiste meistrivõistluste finaalturniir peetakse 27. märtsist kuni 2. aprillini Tartus. Itella Eesti meistrivõistlustel selgitatakse välja kolm parimat mees- ja naismaletajat. Samuti on Eesti meistrivõistlused oluliseks valikvõistluseks 2010. a. maleolümpia koondvõistkondade komplekteerimisel. Lisaks annab Itella Information AS meistrivõistluste lõpus üle parima partii "Itella Smart Move" (Itella Tark Käik) eripreemia pealtvaatajate valitud parimale partiile.

"Males ja äris on palju sarnast, lõpuks võidab see, kes teeb õigel ajal targa käigu," ütles Itella Information AS-i tegevdirektor Ahti Allikas. "Meie soov on kaasa aidata male populaarsuse kasvule ja see väljendub ka Eesti maleelu järjepidevas toetamises viimastel aastatel," lisas Allikas.

"On hea meel, et Itella Information AS on leidnud võimaluse toetada erinevaid maleprojekte, millest on osa saanud väga paljud maletajad. Käesolevate meistrivõistluste üheks "rosinaks" saab olema kindlasti eriauhind parimale partiile, mille valiku teevad pealtvaatajad 90 mängitava malepartii hulgast," sõnas Eesti Maleliidu juhatuse esimees Hendrik Olde.

Itella Information AS toetab hetkel ka Eesti viimaste aastate ühe perspektiivikama noormaletaja, kahekordse Euroopa meistri, Ottomar Ladva malelist ettevalmistust. 2008. aastal oli Itella Information AS Eesti Maleliidu toetaja "Arved.ee nädalalõputurniiride sari" peasponsorina.

Itella Information AS (asut. 1997) on Eesti juhtiv informatsioonilogistika teenuseid pakkuv ettevõte, mis käsitleb aastas üle 25 miljoni arve. Teenuste hulka kuuluvad e-arved ja otsekorraldusteenused koostöös suurimate Eesti pankadega, arvete trükk, ümbrikustamine, dokumentide elektrooniline arhiveerimine ja muud massarveldusteks vajalikud teenused. Itella Information AS kuulub Itella Gruppi.

Võistlejate elamise ning maletamise eest hoolitseb Hotell Dorpat

Dorpat, ajalooliselt ihaldatud sihtkoht.

Ajaloolise nime Dorpat alla koonduvad Tartu uusim ja suurim hotell, Tartu esimene wellness-spa, ruumikas a la carte restoran ning kaasaegse tehnikaga varustatud Lõuna-Eesti suurim konverentsikeskus. Kaasaegne ruumikujundus, professionaalne teenindus ning atraktiivne asukoht teevad Dorpatist ihaldatud sihtkoha nii lähemate kui kaugemate külaliste jaoks. Dorpat hotell võtab üheaegselt vastu kuni 410 külalist, kelle käsutuses on ruumikad ja valgusküllased numbritoad, tasuta internetiühendus, rikkalik hommikusöök I korruse restoranis ning mõnusad spa-lõõgastused ja iluhooldused maja paremas tiivas läbi kahe korruse paiknevas wellness-spaas. Dorpat restoran pakub alati parimat valikut kodumaisest ja rahvusvahelisest köögist. Roogade valmistamisel eelistab peakokk alati kõige värskemaid kohalikke toiduaineid, mis muudavad iga toidukorra tõeliseks naudinguks. Eraldi tähelepanu all on restorani kõige väiksematele külalistele, pakkudes eraldi lastemenüüd nii a la cartè, kui ka hommikusöögi buffet`s. Lõunapausideks valmistab restoran igal argipäeval valiku kergeid ja maitsvaid suppe ning praade, mida täiendavad värsked ning mitmekesised salatid. Lobby baaris on alati ootamas maitsev kohvi ja tee ning restorani köögis värskelt valmistatud kondiitritooted ja maiustused. Dorpat spaa asub hotelli paremas tiivas läbi kahe korruse. Dorpat spaa professionaalne meeskond pakub laia valikut erinevaid massaaziliike, spaa- ja iluhooldusi ning loodusteraapiat. Asudes küll linna südames, on ruumid sisse seatud selliselt, et kliendil oleks võimalus nautida hooldusi ja protseduure vaikses ja lõõgastavas keskkonnas. Dorpat konverentsikeskus on loodud silmas pidades väga erineva iseloomuga sündmuste tähistamise ja läbiviimise vajadusi. 10 erineva suurusega konverentsi- ja seminariruumi on saanud oma nime kuulsate ja andekate tartlaste järgi. Keskuse suurim - Struve saal mahutab kahe ruumi ühendamisel kuni 500 inimest. Suurejoonelise gala-ürituse või messi korraldamiseks mahutab keskus samaaegselt kuni 1100 külalist. Konverentsikeskuse külastajate toitlustamise eest hoolitseb Dorpat restoran. Nii värskendavateks kohvipausideks kui lõuna- ja õhtusöögiks kaetakse rootsi laud alati värskeima ja maitsvaima toiduvalikuga külaliste soove arvestades.

Miks tulla Dorpatisse?

Oleme seadnud oma eesmärgiks pakkuda esmaklassilist teenindust kõigile oma külalistele. Olles puhkamas pere või sõpradega, reisides äriasjus, korraldades koosviibimist või konverentsi, Dorpati hästikoolitatud meeskond on alati külaliste käsutuses ning valmis täitma ka erisoove. Asudes Tartu südames, on Dorpati külaliste jaoks kogu linna olulisemad sõlmed justkui peopesal. Parimad ostuvõimalused Dorpatiga samas kompleksis asuvas Tasku kaubanduskeskuses ning vaid mõnesaja meetri kaugusel asuvas Tartu Kaubamajas. Parimad kultuuri- ja meelelahutuspaigad kogu ööpäevaks - Cinamon kobarkino, Teater Vanemuine, Sadamateater, ööklubid ning kohvikud ja vanalinn oma õdusa miljöö ja suveniiripoodidega asuvad vaid põgusa jalutuskäigu kaugusel.

Kõik see kokku muudabki Dorpati ihaldatud sihtkohaks, kuhu tulla ikka ja jälle tagasi.

Dorpat Hotell, Soola 6 51013 Tartu, +372 7337180, info [ ät ] dorpat [ punkt ] ee, www.dorpat.ee