Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com

Eesti – Läti maavõistluse bussiinfo!

18. augustil algusega kell 13 korraldame Valkas Eesti – Läti 100. laua maavõistluse. Matš toimub Valka kultuurimajas (E.Darziņa Street 8, Valka). Peale matši toimub välkturniir auhinnafondiga 1000€ ja turniiril saavad osaleda maletajad, kes on eelnevalt mänginud matšil.


Sõiduks Valka väljuvad eribussid Tallinnast, Narvast ning Kiviõlist/Rakverest. Tallinnast väljub buss 18. augustil kell 8:00 Estonia teatri ja Tallinna Reaalkooli vahelt. Lisaks peatub buss Tallinnas Ülemiste keskuse parklas kell 8:10. Planeeritud on vajadusel peatus Viljandis kell 10:15-10:30 ja saabumine Valka orienteeruvalt kell 12:15. Tallinnast sõitev buss on hõbehall ja Oma Buss-i logoga.


Narvast väljub buss 18. augustil kell 7:00 (Narva Laste Loomemaja eest, Partisani 2) ning planeeritud peatused on Jõhvi bussijaamas (Selveri vastas) kell 7:40-7:50 ja Tartus SS Kalev ees (Turu tn 8) kell 9:20 – 9:30. Planeeritud jõudmine Valka kell 12:30. Kohtla-Järve maletajatel koguneda Jõhvi, kus on bussil planeeritud peatus. Lisaks väljub üks buss Kiviõlist ja teeb peatused Rakveres ning Jõgeval (täpne kellaaeg ja koht teatatakse).


Pärast matši ja välkturniiri sõidavad bussid sama teed tagasi ning kõik osalejad saavad koju.

Eesti noortekoondise liikmed ja treenerid, kes osalevad matšil ning võistlevad 19. augustil Riias algavatel Euroopa MV-l (K.Chukavin, A.Garanin, A.Timošin, R.Aga, A.Nikitin, S.Blokhin, M. ja G.Olde, M.R.Uibokant, G.A. Pedoson, R.Raud ja R.Jezov) - teile on korraldatud transport Valkast otse Riiga 18. augusti õhtul ning lisamajutus Riias, mille eest te lisaks tasuma ei pea.

Kui keegi soovib täiendavat peatust (näit Sillamäel, Tõrvas jne), siis palun andke sellest teada EML-i telefonil 5251623.
Matšile registreerunute nimekiri on aadressil: http://www.maleliit.ee/kalender/index.php?a=1-323
Kui keegi soovib veel maavõistlusel osaleda, siis palun sellest samuti teada anda EML-i telefonil 5251623 või e-posti aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.