Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com

Valitsuse 25. mai otsused COVID-19 piirangute osas

17. maist 2021 kehtivad sporditegevuse juhendid

Valitsus võttis 25. mail vastu põhimõttelised otsused leevendada kehtivaid COVID-19 piiranguid. Alates 31. maist asendub 2+2 liikumispiirang avalikus siseruumis hajutatuse nõudega. Valdavalt 14. juunist leevenevad ka ruumitäitumuse, osavõtjate piirarvu ja lahtiolekuaegade piirangud tegevustele ja üritustele nii siseruumides kui õues. Korraldus avaldatakse Riigi Teatajas ja veebilehel www.kriis.ee. Täpsed juhendid koostatakse vastavalt valitsuse korraldusele ning need ilmuvad tavapäraselt Kultuuriministeeriumi kodulehele.

Allpool on toodud spordivaldkonda puudutavad muudatused:

SPORTIMINE, TREENIMINE, NOORSOOTÖÖ, HUVITEGEVUS JA -HARIDUS, TÄIENDUSKOOLITUS JA TÄIENDÕPE

Alates 31. maist on lubatud sisetingimustes kõik need tegevused kuni 25-inimeselises rühmas, arvestada tuleb hajutatuse nõudega. Kokku tohib tegevustest osa võtta kuni 200 inimest, samuti kehtib 50-protsendiline ruumitäitumuse nõue.

Alates 14. juunist tohib sisetingimustes üritusest osa võtta maksimaalselt 600 inimest, arvestada tuleb hajutatuse ja 50-protsendilise ruumitäitumuse nõudega.

Alates 14. juunist tohib välitingimustes üritusest osa võtta maksimaalselt 1000 inimest.

SPORDI- JA LIIKUMISÜRITUSED, SPORDIVÕISTLUSED

Alates 14. juunist tohib sisetingimustes korraldada üritusi kuni 600le inimesele, kaasa arvatud pealtvaatajad, 50-protsendilise täitumuse piiranguga ruumi kohta.

Alates 14. juunist tohib välitingimustes üritustest osa võtta kuni 1000 osalejat, seal hulgas ka pealtvaatajad.

Alates 14. juunist peavad nii sise- kui välitingimustes üritused lõppema hiljemalt südaööl kell 00.00

Alates 14. juunist on lubatud tippspordivõistlused nii sise- kui välitingimustes ilma rühma ja kellaajapiiranguteta. Sisetingimustes on koos pealtvaatajatega lubatud kuni 600 osalejat, arvestada tuleb 50-protsendilist täitumust ruumi kohta ning välitingimustes on lubatud kuni 1000 osalejat, kaasa arvatud pealtvaatajad.

Tags: ,