Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com

Sporditegevuse juhendid alates 22.02.2021

sporditreeningute korraldamine 22. veebruarist 2021 (pdf)

juhend spordivõistluste korraldajatele alates 22. veebruarist 2021 (pdf)

Valitsus leppis 18. veebruari kabinetinõupidamisel kokku viiruse leviku kasvu piiramiseks vajalikud meetmed, mis hakkasid kehtima 22. veebruarist.

Laste, noorte ja täiskasvanute huvihariduses, huvitegevuses, täiendkoolitusel, täiendõppel, noorsootöös ning sportimisel ei ole rühmaviisiline tegevus lubatud. Sisetingimustes võib kokku viibida maksimaalselt 200 inimest. Välitingimustes on huviharidus, -tegevus, täiendkoolitus ja -õpe, noorsootöö ning sportimine lubatud mitte rohkem kui 250 inimesel, kui järgitakse inimeste hajutamise nõuet. Sama kehtib välitingimustes toimuvatele spordivõistlustele.

Selgitus: Mõte on selles, et kõik rühmategevused on keelatud. Siseruumides võib toimuda ainult individuaalne treening või koolitus. Küsimusi tekitav 200 inimese piirang on maksimaalne arv näiteks kogu spordihalli jaoks koos kehtiva 50% täituvusega. Sellise täituvuse juures peab tegevus olema individuaalne ehk üks õpetaja tegeleb ühe õpilasega ning nende paaride vahel peab olema vähemalt 2 meetrit.

Tags: ,