Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com

Eesti meistrivõistluste auhinnafond on 4000 eurot, peasponsor hr Ants Vihmand

17.-23. augustini toimuvad Tallinnas Eesti klassikalise male meistrivõistlused koondauhinnafondiga 4000 eurot. Sealjuures põhiturniiri auhinnafond üldarvestuse parematele on 3200 eurot, jagunedes vastavalt juhendile I-koht – 40%, II-koht – 30%, III-koht – 20%, IV koht – 10% ning põhiturniiri täiendav eriauhind on 400 eurot turniiril suurima FIDE reitingutõusu teinud mängijale (arvestuse aluseks on n-ö reitingukordajaga läbikorrutamise eelne koefitsiendi muutus, lisainfo korraldajatelt). Seeniorid S65 auhinnafond on 200 eurot ja seeniorid S50 auhinnafond on 200 eurot. Kõikidelt auhindadelt peetakse kinni tulumaks. Eesti meistrivõistluste peasponsor on hr Ants Vihmand.

Samuti kolme paremat meest ja kolme paremat naist autasustatakse Eesti meistrivõistluste medali ja diplomiga ning U20 vanuseastmes (s.a. 1999 ja nooremad) kolme paremat noormeest ja kolme paremat neidu autasustatakse Eesti meistrivõistluste medali ja diplomiga.

Eesti meistrivõistluste tulemuste alusel komplekteeritakse koondised Euroopa võistkondlikeks meistrivõistlusteks, millised toimuvad Gruusias Batumis 23.10-3.11.2019.a. Eelkokkulepped võimalike rahastajatega vähemalt meeskonna lähetamiseks on olemas tingimusel, et osaletakse parimas võimalikus rivistuses. Osalemine otsustatakse pärast Eesti meistrivõistluste lõppu, läbirääkimistel maleliidu juhtkonna, võistkonda kvalifitseerunud mängijate ja rahastajatega.

Tags: